Support

Kennis van de bouwwereld en ervaring zijn de kracht van Simatek, het ARCHICAD expertise centrum voor Vlaanderen. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring met ARCHICAD en de feedback van onze klanten zijn wij in staat om u de juiste ondersteuning te bieden.

We kunnen u adviseren bij de keuze van het beste BIM pakket voor uw bureau en kunnen de meest aangewezen tekenmethode voor u uitstippelen.

We zorgen ervoor dat de content van de SimaBIB de laatste nieuwigheden van de bouwwereld bevat en passen de Simatek template aan elke nieuwe versie van ARCHICAD aan zodat we een vlotte workflow kunnen verzekeren.

Wij geven opleidingen voor beginnende en gevorderde ARCHICAD gebruikers, standaard opleidingen maar ook opleidingen op maat van uw bureau.

support

Wij ondersteunen u telefonisch of via e-mail.
Deze ondersteuning is vooral gericht op het gebruik van de SimaBIB en de bijhorende template en is gratis voor nieuwe SimaBIB-gebruikers.

Voor  ondersteuning i.v.m. vragen over ARCHICAD werken we samen met  KUBUS.
Na het afsluiten van een KeyMember contract kan u tijdens de kantooruren terecht bij de Kubus helpdesk.

Graphisoft, de ontwerper van ARCHICAD, biedt online allerlei ondersteuningsmaterialen aan: het ARCHICAD Helpcenter, ARCHICAD YouTube ARCHICAD Talk  en vele Online Tutorials.
Simatek selecteerde voor u de interessantste materialen.

Vragen die geregeld gesteld worden en algemene info over de laatste versie van ARCHICAD bundelen we in onze rubriek Veelgestelde vragen.